Slechtste dag & de beste dag

Posted on Posted in Uncategorized

De slechtste dagen,
Het is niet altijd zonneschijn als je op de fiets zit. Bijvoorbeeld fietsen in Bosnië. In Bosnië hebben ze zo ver ik weet geen echte snelwegen. Op de fiets van Hongarije naar Kroatië ging de weg via Bosnië. Helaas waren er weinig wegen te kiezen, of de semi snelweg of een karrenspoor. Je kiest het eerste en na de honderdste keer dat je doodsangsten hebt uitgestaan is de lol er snel af. Vrachtwagens die een halve meter langs je passeren of toeterende gekken die je afsnijden. De tweede dag kies je snel voor het karrenspoor. Dit was geweldig en je ziet meer van het land ook de plaatselijke vuilnisbelt ( zie foto).
image

image

image

image

Het enige is dat het niet opschiet en dat je na 40 kilometer weer uitkomt op de zogenaamde snelweg. Onderweg heb ik ook nog mijn telefoon voor de duizendste keer laten vallen en alles in het scherm is nu paars. Dit waren de slechtste dagen.
Dus na twee dagen eindelijk aangekomen in Zenica, hier ging een bus naar Split.
Met deze authentieke bus zijn we naar Split gegaan.

Wat zijn de beste dagen dan, vraag je jezelf af.
Gister bijvoorbeeld, van Split met een boot naar Korcula. In slaap vallen op de boot en wakker worden als de boot net de haven van Korcula verlaat. (extra tan time van vier uur). Gelukkig zat ik op de boot met Andy http://www.thewildcyclist.com en Pete een Aussie die we al eerder hadden ontmoet in Boedapest. Na zeven uur op de boot met gelukkig een paar biertjes kon de dag niet meer stuk.
Maar op een terras met internet zag ik een mailtje van Ruggear een Duits bedrijf dat telefoons maakt die tegen een stootje kunnen.
Dat ze mijn verzoek om sponsoring hadden ontvangen en mij een nieuwe telefoon gaan geven.
De ruggear rg730, maar hierover later meer.
Een geweldige dag dus.
Hieronder wat foto’s van de afgelopen dagen.
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *