getting ready 

Posted on Posted in Uncategorized

See below for English.

Hierbij een korte update 

Ik ben terug in Armenië, yerevan. Na twee weken te hebben rondgereisd met Wouter en Kevin. We hebben veel gezien en het was een geweldige tijd. Nu ga ik de komende dagen alles klaar maken om verder te gaan, zodra Duitse fietsvriend Julian hier aankomt. Samen gaan we naar het zuiden van Armenië om Iran binnen te gaan.

Met mij gaat het elke dag beter. Mijn vinger is uit het verband. Het is nog erg wennen om mijn vinger zo te zien en de wond moet nog tijd hebben om te helen. Soms vraag ik mezelf af waarom ik zo stom ben geweest en waar ik zou zijn zonder het ongeluk. Het is makkelijk om te verdwalen in mijn eigen gedachten en van alles te verzinnen. Van het stoppen met fietsen en de makkelijke weg kiezen tot het meest uiterste. Mij zelf pushen om verder te gaan een meer te ontdekken. Door alle positieve mensen die ik heb gesproken de afgelopen weken is opgeven geen optie. De eindstreep zal ik halen en met mijn vinger moet ik leren leven.

Nu even wat leuks, Georgië is echt een land waar iedereen heen zou moeten. Wij hebben een aantal dagen gewandeld in het noord-westen van Georgië, Mestia. Geweldige omgeving met mooie vergezichten. Om naar Mestia te komen hadden we een busje genomen vanuit Batumi. Tijdens het wachten op vertrek kwamen er drie kerels aan gestrompeld, eentje kon zelf niet meer lopen van de drank. Het was al twaalf uur dus waarom niet strontlazurus een busje nemen. Gelukkig zat hij achter Kevin die de hele tijd armen in zijn nek kreeg. Ik had het plezier om een vogelkooi met twee parkieten erin op schoot te krijgen.

Over Armenië zal ik later schrijven want ik fiets er binnenkort allemaal weer langs. 

Wel ga ik morgenochtend een berg beklimmen als het goed is de Mount. Aragats met top op 4090 meter. Ik zal mijn gps tracker meenemen.

English.

Will be back on the Bike within a week. My finger is feeling better everyday and im getting used to see the finger now.

I’m heading to Iran with my friend Julian. First cycle the south of Armenia and visit some tourist highlights. And then finally crossing into Iran. 

The last two weeks I discovered Armenia and Georgia with two friends of mine. Armenia was by a lada 4*4 we rented, what an amazing car. And Georgia we did by train, busses and taxis. Please see the photo’s for an idea what we done, and if you have questions please ask.

One thought on “getting ready 

  1. Mooie foto’s!!!! En je gaat er echt wel komen, straks vraag je je af waar je die vinger ooit voor gebruikt hebt joh 😉
    Liefs xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *